Rafturi drive-in/drive-through

Rafturi drive-in

Sunt destinate depozitarii unei cantitati mari de marfuri, utilizand la maxim spatiul de depozitare prin eliminarea culoarelor de acces.
Rafturile Drive-In functioneaza pe principiul primul intrat-ultimul iesit,incarcarea realizandu-se din spate in fata si de jos in sus.
Drive-In este un sistem de depozitare foarte util pentru locurile, unde se gasesc paleti cu acelasi tip de marfa.
Datorita culoarelor inguste trebuie acordata foarte mare atentie utilajelor de exploatare,care pot agata paletii.
Rafturile Drive-In la fel ca si rafturile cu deschidere larga sunt utilizate pentru stocarea cantitatilor mari de produse, dar acest sistem poate fi utilizat si pentru refrigerare si camere de congelare.
Dezavantajul acestei solutii este, ca nu poate fi manipulata orice pozitie de marfa in orice moment independent de celelalte pozitii

Rafturi Drive-Through
Spre deosebire de rafturile Drive-In, rafturile Drive-Thru au acces pe ambele parti ,paletii sunt incarcati pe partea din fata si preluati pe partea din spate si functioneaza pe principal primul intrat-primul iesit.
Acest sistem este ideal in unitatile care au ca obiect principal productia marfurilor,acesta facand legatura intre zona de productie si zona de livrare
Avantajele sistemului: cresterea capacitatii de depozitare in comparatie cu rafturile convetionale pentru paleti, mai ieftine fata de rafturile gravitationale.

Cerere oferta

Galerie foto Rafturi drive-in/drive-through