Recomandare -Scaunul ergonomic

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului stand pe scaun, scriind, citind, lucrand la calculator, discutand, mancand etc.,indiferent daca suntem acasa sau la birou.

Un scaun ieftin  poate cauza in timp probleme grave de sanatate,in special in zona coloanei vertebrale, pe care ar trebui sa le prevenim, chiar daca acest lucru inseamna sa cheltuim mai multi bani.Un scaun bun nu inseamna ca ne scapa de probleme, dar ne ajuta mai mult decat ne imaginam.
Scaunul ergonomic este proiectat special pentru persoanele care isi petrec mult timp stand jos, astfel a devenit o necesitate,in special la birou ,deoarece ofera nu numai confort, ci si o pozitie corecta a corpului .

Scaunul ergonomic se misca odata cu noi, asa cum avem nevoie, sus-jos, stanga-dreapta, inainte-inapoi, cele mai performante scaune ergonomice fiind concepute pentru a se mula ca o manusa pe corpul utilizatorului.

Pe langa capacitatea de adaptare la miscarile si activitatile utilizatorului, scaunul ergonomic trebuie sa se ajusteze pe dimensiunile corpului, nu numai in inaltime, dar si in adancime.

Cotierele sunt determinante pentru stabilirea pozitiei noastre, ele fiind de asemenea reglabile atat pe inaltime, cat si ca inclinatie si deschidere, insa diferit, in functie de pozitia adecvata activitatii pe care o desfasuram intr-un anumit moment: cand suntem aplecati in fata ca sa scriem, atunci cand ne indreptam partial, pentru a citi sau urmari diferite imagini pe monitor, sau daca ne lasam pe spate pentru a ne relaxa. Astfel, bratele se sprijina corect si nu sunt afectati umerii.

Spatarul trebuie sa ne ofere un sprijin ferm, asigurand presiunea optima. La un scaun ergonomic, spatarul este reglabil ca inclinatie. Cu fiecare miscare pe care o facem, greutatea noastra este repartizata diferit asupra sezutului.

Sezutul trebuie sa ofere nu numai posibilitatea de culisare, pentru a asigura adancimea corespunzatoare gabaritului nostru, ci si o miscare de rotatie. In unele situatii, este de preferat ca scaunul sa urmareasca in continuu si dinamic miscarile noastre, in timp ce, alteori, este mai bine sa poata fi blocat conform unor reglaje prestabilite.

Astfel, corpul isi va gasi mereu pozitia anatomic corecta, functionala si relaxanta. 
Cerere oferta

recomandare